Wij bellen je terug!


  • slider

  • slider

  • slider

  • slider

Een warm welkom voor een nieuwe aandeelhouder


Naaldwijk 25 Januari 2016

Afgelopen week heeft de voorzitter Dhr. C.H. Schwagermann namens de Coöperatie Westlandse Installateurs de over- eenkomst getekend met Nico Elderhorst van Elno Installatietechniek B.V. uit Nootdorp in de showroom van GasRent WsW aan de Hovenierstraat 109 te Naaldwijk.
Hiermee is de samenwerking bevestigd met de coöperatie en heeft Elno Installatietechniek B.V. zich aangesloten bij de bestaande aandeelhouders.

GasRent WsW wat onder de coöperatie valt is bekend in het Westland als het om service, onderhoud en verhuur gaat van alle merken verwarmingsapparatuur. De werkzaamheden voeren zij al bijna 25 jaar voor de aangesloten installatie bedrijven in de regio.
Voor beide bedrijven is het een aanwinst om in de regio een grotere spreiding te hebben De samenwerking aan te gaan, en een aanspreekpunt voor de klant te hebben in de omgeving van Nootdorp.

GasRent WsW blijft op zoek naar aandeelhouders die zelf geen servicedienst hebben en de samenwerking willen aangaan om deze werkzaamheden onder te brengen.

Terug